اتصالات گالوانیزهمطالب مفید

کوره القایی در ساخت اتصالات گالونیزه

کوره القایی در ساخت اتصالات گالونیزه

کوره القایی در ساخت اتصالات گالونیزه

کوره القایی کوره الکتریکی می باشد که گرما را از طریق القای گرمایی به مواد اعمال می کند
در سال ۱۸۳۱ میلادی مایکل فارادی ( Faraday ) با ارائه مطلب و نظریه که اگر سیم پیچ اولیه جریان الکتریسیته عبور کند و در سیم پیچ ثانویه در مجاورش جریان الکتریسیته القاء می شود تئوری و نظریه گرمایش القایی را بنا نمود. علت اصلی این پدیده القاء تغییرات شار در مدار بسته ثانویه است که از جریان متناوب اولیه ناشی می گردند. در گذشته اکثرا از کوره های فسیلی برای ذوب کلیه فلزات استفاده می شد. آلودگی محیط زیست راندمان پائین ، سرو صدای زیاد ، یکنواخت نبودن مذاب , توانایی بسیار پائین ذوب فلزات دیر گدازی و کلیه مسائل به این صورت بود که این کوره ها این مشکلات را داشتند. تکنولوژی کوره القایی یک تکنولوژی پر کاربرد و ایده آل می باشد که از جمله در ذوب فلزات با استفاده از انرژی اکتریکی بسیار پر کاربرد است. زیر بنای بسیار مهم صنایع هر کشور صنایع ذوب فلزات می باشد. زیر بنای صنایع نیز ذوب صنایع کوره سازی می باشد که اهمیت و ارجعیت بسیار مهمی دارد. عبور جریان از یک سیم پیچی اساس و رکن اصلی کوره های القایی می باشد.در این کوره ها از حرارت درست شده توسط تلفات فوکو و هیسترزیس برای ذوب فلزات یا هرگونه عملیات حرارتی استفاده می شود.

کوره القایی در ساخت اتصالات گالونیزه

اولین کوره های القایی و تست آن در اتصالات گالوانیزه

اولین کوره القایی که مورد بهره برداری قرار گرفت از شبکه اصلی قدرت تغذیه استفاده می شده و هیچ گونه تبدیل فرکانسی انجام نمی شده. با توجه به این که با اضافه شدن فرکانس تغذیه کوره موجب کمتر شدن و کاهش ابعاد آن و بالا رفتن توان تلفات می شود. برای رسیدن به این هدف در اول منابع تغذیه موتور ژنراتور مورد استفاده قرار می گرفت. در ابتدا کوره های القایی کوره های القایی مستقیم از شبکه قدرت تغذیه می شدند که به نوبه خود گامی موفق در این زمینه بود.

کوره القایی در ساخت اتصالات گالونیزه

از این رو که تلفات فوکو و هیسترزیس با فرکانس نسبت مستقیم دارند و اینکه ابعاد کویل کوره با بالا رفتن فرکانس کمتر می شود. مهندسین به فکر تغذیه کوره در فرکانس های بالاتر از فرکانس شبکه قدرت افتادند. اولین قدم در این راه استفاده از فرکانس های دوبرابر و سه برابر که از هارمونیک های دوم و سوم بدست می آمدند بود. این هارمونیک ها بر خلاف طبیعت که کاملا ضرر آور بود در این نوع کاربرد کاملا سودمند تشخیص داده شدند. پائین بودن راندمان در استفاده از هارمونیک های فوق موجب شد طراحان روش دیگری را مورد استفاده قرار دهند. در این مرحله سیستم موتور ژنراتور توسعه یافته که با استفاده از این سیستم توانستند فرکانس تغذیه را تا صدها هرتز افزایش دهند. در کوره های القایی افزایش فرکانس باعث کاهش عمق نفوذ جریان القایی می گردد همچنین در عملیات حرارتی سطحی که سختکاری سطح فلز , مورد نظر بوده از کوره های القایی با فرکانس بالا استفاده می شود.
با ورود کلیه عناصر نیمه هادی مثل : ترانزیستور ، تریستورها و ماسفت ها به حیطه صنعت محدودیت فرکانس و عدم تغییر آن در تغذیه کوره ها مرتفع شد.

جهت خرید محصولات اتصالات گالوانیزه می توانید به این لینک مراجعه نمائید



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 363
برچسب ها : اتصالات گالوانیزه , اتصالات آهنی , کوره القایی,

تاريخ : چهارشنبه 9 مهر 1399 | 17:18 | نویسنده : زاکو |